Verbouw en onderhoud

Aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand kunnen het woongenot of gebruiksgemak aanzienlijk verhogen. In de loop der jaren hebben we de meest uiteenlopende onderhouds- en verbouwopdrachten mogen uitvoeren. Een nieuwe dakkapel, een nieuwe voordeur of nieuwe kozijnen, nieuwe dakgoten, een nieuw dak of een compleet nieuw interieur. We doen graag ons best om modern comfort op een passende manier te combineren met het oorspronkelijke karakter van een woning.

Betrouwbare partner

Zo nodig wordt er vooraf een tekening gemaakt en helpen we u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Het uitvoeren van woningaanpassingen ten behoeve van ouderen of minder validen behoort tot de mogelijkheden. Met een goede planning van de werkzaamheden weten we vaak onnodige overlast te voorkomen. Zeker ook omdat we veel onderdelen in de eigen timmerwerkplaats voorbereiden.

St. Annaparochie plaatsing-erker-2

Meer comfort met minder energie

Uw bestaande woning 15 tot 75% energiezuiniger maken? Met goede isolatie en bijvoorbeeld een zonneboiler kunnen flinke besparingen op de energiekosten behaald worden. Bouwbedrijf F. van der Meer & Zn. is deelnemer in het MeerMetMinder-project en kan u daarmee uitstekend van advies dienen. Van (subsidie)aanvraag en advies over de financiering tot de daadwerkelijke uitvoering. De ruime subsidiemogelijkheden van de overheid bieden u zo de kans om, naast een waardevermeerdering en meer comfort in uw woning, de woonlasten te verlagen. Kijk voor meer informatie ook op www.meermetminder.nl.

mmm-logo

Expertiserapport onderhoud woning

Regelmatig wordt ons bouwbedrijf gevraagd om een expertiserapport op te maken van de bouwkundige staat van een woning. Dit rapport geeft woningkopers of woningeigenaars inzicht in de te verwachten onderhoudskosten aan de woning voor de komende jaren. Ook kan het handig zijn in de onderhandelingen over de aanschafprijs van de woning.

Kiezen opdrachtgevers er voor om de onderhoudswerkzaamheden door ons te laten uitvoeren dan is het rapport gratis. Nieuwsgierig? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Service voor doe-het-zelvers

Ook doe-het-zelvers zijn welkom bij Bouwbedrijf F. van der Meer. Wij leveren allerhande materialen. Zorgen er desgewenst voor dat het op maat wordt gemaakt. Zoals plaatmateriaal, gipsplaten, balken, bevestigingsmateriaal. En natuurlijk kunt u altijd rekenen op ons deskundig advies.

Geen eigen aanhanger? In de meeste gevallen staat er een tot uw beschikking. Maar u kunt ons ook opdracht geven om het bij u af te leveren.

Minnertsga nieuwbouw carport

Meer informatie

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Op zoek naar een betrouwbare partner? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij doen het graag en goed. Al ruim anderhalve eeuw!