Maatwerk in nieuwbouw

Wij zijn niet het bouwbedrijf van “dertien woningen in een dozijn”. Bij ons bent u aan het juiste adres als u kiest voor maatwerk en persoonlijke aandacht. Waarbij u het maximale kunt verwachten voor het vastgestelde budget. Kijk bij referenties om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Heeft u zelf al een tekening of wilt u gebruik maken van een architect, we gaan graag samen om tafel om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

All electric living nieuwbouwwoning

Persoonlijke benadering

Traditioneel bouwen heeft onze voorkeur maar we maken daarbij wel graag gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Om zo een duurzaam, energiezuinig en fraai eindresultaat te kunnen garanderen waar u jarenlang plezier van hebt.

Oude Leije nieuwbouw woning-2

Eigen timmerwerkplaats

Traditioneel doen we graag zoveel mogelijk in eigen huis. Bij nieuwbouw, verbouw of bijvoorbeeld een restauratieklus worden losse elementen als kozijnen, draai-kiepramen en dakkapellen prefab gebouwd om vervolgens snel on zonder overlast op het werk gemonteerd te worden. Hiervoor beschikken we over een eigen kraan.

Moderne materialen

Kunststof als bouwmateriaal is niet meer weg te denken en biedt belangrijke voordelen als een hoge isolatiewaarden en lage onderhoudskosten. Voor de plaatsing van geprefabriceerde kunststof kozijnen en dakkapellen op het werk beschikken we over een eigen kraan.

Ook voor het MKB

Bijvoorbeeld voor het verbouwen van een winkel- of kleinschalig bedrijfspand. Belangstelling? We nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.