Energiescan van uw woning?

Duurzaam leven en bouwen wordt steeds belangrijker. Zoveel mogelijk energie besparen is een centraal thema. Nieuwe woningen kunnen door ons energieneutraal opgeleverd worden. Maar ook bij bestaande woningen realiseren we met energiebesparende maatregelen zeer goede resultaten. Beter voor het milieu, financieel aantrekkelijk voor de komende jaren voor u als huiseigenaar!

Vraag nu direct een Energiescan aan


Energiescan woning

Warmteverlies helder in beeld

Ons bouwbedrijf beschikt over professionele apparatuur om een warmtebeeld van uw woning te maken. Zo wordt exact inzichtelijk gemaakt waar bouwkundige aanpassingen nodig zijn. Denk hierbij aan dakisolatie, kieren bij kozijnen of gaten in de muur. Met de uitkomsten van het onderzoek kan er vervolgens in samenspraak met de klant een plan van aanpak worden gemaakt voor het uitvoeren van bouwkundige aanpassingen. Inzet is energie besparen, wooncomfort verhogen en problemen als condens en schimmel verhelpen.

Voor bestaande én nieuwe woningen

Is uw woning voor 1975 gebouwd? Dan is er in veel gevallen sprake van flinke warmteverliezen en daarmee onnodig hoge stookkosten. Op de infrarood beelden van onze camera kan dit tot in detail inzichtelijk gemaakt worden. Een goed startpunt voor de uitvoer van heel gerichte isolerende maatregelen. Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan is een infraroodscan een mooi middel om te controleren of de isolatie bij de bouw goed is aangebracht en of de kozijnen een goede kierdichting hebben.

Warmtescan aanvragen


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw woning? Wilt u meer weten over de warmtescan of een afspraak maken voor het uitvoeren van zo’n scan? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. De scan is gratis als u er voor kiest de herstelwerkzaamheden door ons bouwbedrijf uit te laten voeren.


    Uw gegevens:

    Dhr./ Mevr.

    Gegevens keurobject:

    Gewenste datum:


    Ja, Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken en heb in de privacyverklaring gelezen wat Bouwbedrijf F. van der Meer & Zn. wel en niet met mijn gegevens doet.